LetterReizen zijn kalligrafiestages/workshops van 1, 2 of meerdere dagen met een gastdocent (kalligraaf).

Richtlijnen n.a.l. van COVID-19 epidemie: elke cursist heeft minstens 150 cm plaats t.o.v. andere cursisten.
Het demonstreren van de technieken wordt live geprojecteerd zodat iedereen vanop zijn plaats kan meekijken.

Bij aanvang van elke LetterSerie worden de voorzorgsmaatregelen besproken met de cursisten.
 

Alvast dank om de richtlijnen te respecteren.

Letterreis met Helga Cuypers

 Witruimte in aquarel én lagen

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021 • VOLZET

Zaterdag 7 en 8 augustus 2021

Collage_LetterreisHelgaCuypers_web600x63

Negative painting is een schildertechniek, die het onderwerp naar voor brengt door de achtergrond te bewerken. Deze verandering in perspectief laat toe te spelen met verschillende transparante lagen en naar wens onderdelen van het ontwerp te verbergen of zichtbaar te maken. Wat is voorgrond, wat is achtergrond en hoe verandert dat laag na laag? Voeg daarbij een beperkt kleurenpalet en het proces staat dan quasi garant voor harmonieuze kleuren en een samenhangend eindresultaat. What is not to like?

Verwacht je niet aan ingewikkelde kleurenleer of een uitgebreide uitleg over granulerende pigmenten, maar aan nuchtere tips die ervoor zullen zorgen dat aquarelverf het meest tot zijn recht komt in frisse, levendige kleuren. 

Géén voorkennis vereist van aquarel én kalligrafie. Het letterontwerp kan prima gemaakt worden met fonts of stencils. Een geschikte font zal ter beschikking worden gesteld.

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021 van 10u tot 16u30 (volzet) telkens van 10u tot 16u30

of

Zaterdag 7 aug en zondag 8 aug 2021 telkens van 10u tot 16u30

Nobeekstraat 84, B-9150 Bazel. Het inschrijvingsgeld bedraagt €135 (incl. 21% btw) voor 2 lesdagen (syllabus inbegrepen). Bij de aankoop van deze Letterreis wordt het voorschot van €65 afgerekend. Het resterend bedrag van €70 wordt betaald bij aanvang van de letterreis. Mogelijkheid om contant te betalen of via Payconiq.
Een waardebon kan gebruikt worden om het resterend bedrag te betalen, gelieve deze uitgeprint mee te brengen.


Een reservelijst wordt aangemaakt als de letterreis volzet is. Het voorschot van €65 wordt niet terugbetaald, enkel als er een reservelijst is en jouw plaats  kan ingenomen worden of je zelf zorgt voor een vervanger.

Bij overmacht uit hoofde van De wereld van PIXel (bijv. COVID-19 'Coronavirus' epidemie; ziekte van een docent, etc.) wordt er een nieuwe datum voorgesteld. Indien je niet aanwezig kan zijn op de voorgestelde datum, wordt het voorschot omgezet in een waardebon, die 1 jaar geldig is.

Drank (koffie, thee, fris….) en lekkere tussendoortjes te nemen naar believen.Eigen lunch meebrengen. De ijskast zorgt ervoor dat de brooddoos fris blijft en de microgolfoven warmt de lunch op.

VOLZET

Letterreis met Brody Neuenschwander

 "Developing meaning" 

3, 4 en 5 december 2021 & 28, 29 en 30 januari 2022 • VOLZET

Brody Neuenschwander.jpg

Start jij een kalligrafisch werk met een zoektocht naar een geschikte quote? 
Of wil je enkel kleurrijke spatten inkt op het papier met een prachtig humanistisch cursief 
er bovenop? Of misschien kruist het je gedachte tijdens het brainstormen: ‘Zit ik vast in steeds 
dezelfde werkwijze? Hoe geraak ik uit dit denkpatroon en vind ik een uitdaging voor dit werkstuk?’.

Als dit bekend in je oren klinkt, dan is deze workshop je op het lijf geschreven!
Je zal geen geschikte quotes schrijven omdat je eigen gedachten meer betekenis hebben.
En geen confrontatie met het dilemma: ‘Hoe maak ik deze creatie kleurrijk en interessant?’.
Dit alles zal op tijd en stond ontstaan omdat je op onderzoek gaat in jouw ervaringen uitgedrukt in jouw woorden. Het resultaat zal jou en je medecursisten verrassen. En zal je persoonlijke observatie alerter maken voor toekomstige (kalligrafische) projecten.

Voor de stage start wordt er aan jou gevraagd om 3 korte teksten te schrijven over één of meerdere gelijkaardige maar vooral persoonlijke ervaringen. Deze teksten zullen de ruggengraat vormen van jouw boek. De focus wordt gelegd op inhoud, niet de esthetische waarde. Alles wat je uitwerkt, dient om de betekenis te verrijken. Laat de lay-out zichzelf maar uitwijzen. Er worden toepassingen aangereikt die je verschillende invalshoeken geven om de teksten te interpreteren d.m.v. kalligrafie, handschriften, mixed media en art journals, tekenen, enz.

Tussendoor worden er gezamenlijke en onderlinge gesprekken gevoerd over moderne kunst met de nadruk op moderne kunst waar tekst en letters in gebruikt worden. Om via deze weg een focus te creëren die de nadruk legt op kunst en verlangt van de toeschouwer om na te denken. In deze gesprekken zullen strategieën uitgelegd worden, die gebruikt worden door mening modern kunstenaar en jou begeleiden naar een diepere betekenis van je boek.

‘Developing meaning’ is bij uitstek mijn favoriete workshop, omdat in alle eerlijkheid… jullie zullen het harde werk verzetten en vanuit een bevoorrechte positie kan ik het licht zien aangaan bij ieder van jullie!

 

Brody

Er is voorbereidend werk voor deze letterreis: 3 teksten schrijven vanuit een persoonlijke beleving.
Deze opdracht ontvangt je bij inschrijving. Geschikt voor cursisten die reeds kalligrafische ervaring hebben opgedaan. Indien je twijfelt qua ervaring: aarzel niet om te informeren via e-mail.

3, 4 en 5 december 2021 & 28, 29 en 30 januari 2022 telkens van 10u tot 16u30

Waar? Nobeekstraat 84, B-9150 Bazel. Het inschrijvingsgeld bedraagt €575 (incl. 21% btw) voor 6 lesdagen.Elke lesdag start om 10u en eindigt om 16u30. Inbegrepen: syllabus, papier ter waarde van €50 en een avondlezing. 

Bij de aankoop van deze Letterreis wordt het voorschot van €250 afgerekend. Het resterend bedrag van €325 wordt betaald bij aanvang van de letterreis. Mogelijkheid om contant te betalen of via Payconiq. Een waardebon kan gebruikt worden om het resterend bedrag te betalen, gelieve deze uitgeprint mee te brengen.


Een reservelijst wordt aangemaakt indien er meer interesse is dan tafels met bijbehorende stoel.

Bij overmacht uit hoofde van De wereld van PIXel (bijv. COVID-19 'Coronavirus' epidemie; ziekte van een docent, etc.) wordt er een nieuwe datum voorgesteld. Indien je niet aanwezig kan zijn op de voorgestelde datum, wordt het voorschot omgezet in een waardebon, die 1 jaar geldig is.

Drank (koffie, thee, fris….) en lekkere tussendoortjes te nemen naar believen.Eigen lunch meebrengen. De ijskast zorgt ervoor dat de brooddoos fris blijft en de microgolfoven warmt de lunch op.

VOLZET

Letterreis met Lutgarde Maebe

 Pigmenten & Acrylinkten 

Zaterdag 18 sept, zaterdag 2 okt & zaterdag 16 okt 2021

Voorbeeld_Letterreis_LutgardeMaebe_2_Col

Met pigmenten en acrylinkt worden achtergronden gemaakt op papier en MDF.
Dit aan de hand van verschillende opdrachten en met diverse materialen. Deze achtergronden worden nadien beschreven. De eerste cursusdag werken we vooral met pigmenten die we leren aanmaken.
De tweede zaterdag werken we met acrylinkten. De derde dag zetten we letters op de achtergronden en/of
stellen we de werken samen. Dit kan resulteren in een reeks van MDF-werkjes, collages of een boekje.

3 zaterdagen: 18 sept, 2 okt & 16 okt 2021 telkens van 10u tot 16u30

Waar? Nobeekstraat 84, B-9150 Bazel. Het inschrijvingsgeld bedraagt €195 (incl. 21% btw) voor 3 lesdagen.
Syllabus, pigmenten en acrylinkten inbegrepen. Elke lesdag start om 10u en eindigt om 16u30. 

Bij de aankoop van deze Letterreis wordt het voorschot van €100 afgerekend. Het resterend bedrag van €95 wordt betaald bij aanvang van de letterreis. Mogelijkheid om contant te betalen of via Payconiq. Een waardebon kan gebruikt worden om het resterend bedrag te betalen, gelieve deze uitgeprint mee te brengen.


Een reservelijst wordt aangemaakt indien er meer interesse is dan tafels met bijbehorende stoel.

Bij overmacht uit hoofde van De wereld van PIXel (bijv. COVID-19 'Coronavirus' epidemie; ziekte van een docent, etc.) wordt er een nieuwe datum voorgesteld. Indien je niet aanwezig kan zijn op de voorgestelde datum, wordt het voorschot omgezet in een waardebon, die 1 jaar geldig is.

Drank (koffie, thee, fris….) en lekkere tussendoortjes te nemen naar believen.Eigen lunch meebrengen. De ijskast zorgt ervoor dat de brooddoos fris blijft en de microgolfoven warmt de lunch op.

Letterreis met Ute Kreuzer

 Beyond the surface 

30 okt, 31 okt, 1 nov en 2 nov 2021

Voorbeeld_Letterreis_UteKreuzer_website.

Niet enkel zal er aan de oppervlakte van een kalligrafisch werk aandacht besteed worden, maar tijdens

de letterreis gaan we opzoek naar de diepte van een ontwerp. Een zoektocht naar de mogelijkheden van woorden en/of tekst geven een kalligrafisch niet enkel de schoonheid, maar tevens een diepgang.
Tijdens verschillende toepassingen wordt er geëxperimenteerd met lay-out dat de weg opent naar nieuwe ideeën en creativiteit. Lagen zullen de rode draad zijn gedurende deze workshop.  Ute begeleidt ieder persoonlijk en ondersteunt ieder om je open te stellen voor nieuwe inzichten. Een reis in de diepte die onverwachte toevalligheden zal onthullen. Syllabus inbegrepen.

Gesproken taal tijdens de algemene communicatie en demonstraties: Engels

Als je talenkennis beperkt is, maak je geen zorgen! Er wordt vertaald tijdens de stage.

30 okt, 31 okt, 1 nov en 2 nov 2021 telkens van 10u tot 16u30

Nobeekstraat 84, B-9150 Bazel. Het lesgeld bedraagt €300 (incl. 21% btw) voor 4 lesdagen.
Syllabus inbegrepen.

Een reservelijst wordt aangemaakt indien er meer interesse is dan tafels met bijbehorende stoel.

Bij overmacht uit hoofde van De wereld van PIXel (bijv. COVID-19 'Coronavirus' epidemie; ziekte van een docent, etc.) wordt er een nieuwe datum voorgesteld. Indien je niet aanwezig kan zijn op de voorgestelde datum, wordt het betaalde bedrag omgezet in een waardebon, die 1 jaar geldig is.

Drank (koffie, thee, fris….) en lekkere tussendoortjes te nemen naar believen.Eigen lunch meebrengen. De ijskast zorgt ervoor dat de brooddoos fris blijft en de microgolfoven warmt de lunch op.

Bij interesse: altijd mogelijk om in te schrijven op de reservelijst.

Klik op de knop VOLZET om je naam door te geven.

Letterreis met Jurgen Vercaemst

 Handgeschreven humanistisch cursief 

Verplaatst naar het najaar 2021 of voorjaar 2022: data worden juni 2021 meegedeeld

JurgenVercaemst_2021_Collage.jpg

Cursief handschrift is een basiskennis voor elke kalligraaf. Er gaat geen dag voorbij zonder enkele cursieve regels te schrijven, omdat het zo'n sobere, elegante en veelzijdige lettervorm is. In mijn notebook wordt het veelzijdig gebruikt en omdat het papier geen inkt en dergelijke accepteert, moet ik met potlood schrijven. En dat bracht me ertoe meer te doen met de eenvoudige skeletlettervormen. Het is erg verleidelijk om verschillende ritmes en structuren te verkennen, zoals een soort gebaren. Hoewel het anders is in de manier waarop je meer controle houdt over waar je gewicht op bepaalde lijnen plaatst.

Najaar 2021 of voorjaar 2022  

Waar? Nobeekstraat 84, B-9150 Bazel. Het inschrijvingsgeld bedraagt €175 (incl. 21% btw) voor 2 lesdagen.
Syllabus inbegrepen. Elke lesdag start om 10u en eindigt om 16u30. 

Bij de aankoop van deze Letterreis wordt het voorschot (€100) afgerekend. Het resterend bedrag van €75 wordt betaald bij aanvang van de letterreis. Mogelijkheid om contant te betalen of via Payconiq. Een waardebon kan gebruikt worden om het resterend bedrag te betalen, gelieve deze uitgeprint mee te brengen.


Een reservelijst wordt aangemaakt indien er meer interesse is dan tafels met bijbehorende stoel.

Bij overmacht uit hoofde van De wereld van PIXel (bijv. COVID-19 'Coronavirus' epidemie; ziekte van een docent, etc.) wordt er een nieuwe datum voorgesteld. Indien je niet aanwezig kan zijn op de voorgestelde datum, wordt het voorschot omgezet in een waardebon, die 1 jaar geldig is.

Drank (koffie, thee, fris….) en lekkere tussendoortjes te nemen naar believen. Eigen lunch meebrengen. De ijskast zorgt ervoor dat de brooddoos fris blijft en de microgolfoven warmt de lunch op.

Bij interesse: altijd mogelijk om in te schrijven op de reservelijst.

Klik op de knop VOLZET om je naam door te geven.

Letterreis met Elisabeth Couloigner

 Lijnen & Texturen met een colapen 

Maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 juli 2021

Colapen_Collage_Web.jpg

De colapen is een zeer toegankelijk, eigentijds schrijfgereedschap voor hedendaagse kalligrafie. Je maakt het zelf met metaal uit een frisdrankblikje of offsetplaat. Deze tool maakt het mogelijk om zeer gevarieerde lijnen te maken, van de ruwste tot de meest kalligrafische lijnen. Het is een gevoelig instrument dat de energie vertaalt die eraan wordt gegeven en een experimentele wereld opent. Gepositioneerd, onnauwkeurig, gebarend, energiek, bekrast, flexibel, elegant, uitgerekt, ontspannen ... de colapen, bijzonder handelbaar, stelt ons in staat om een grote verscheidenheid aan lijnen te schrijven en ze vervolgens in kaders en letters te positioneren met behulp van de toegestane contrasten. Als basis gebruiken we een notebook van Khadi en zal onze ervaringen van deze letterreis verzamelen. Het is een cursus die toegankelijk is voor beginnende cursisten en het is zelfs een goede manier om een leertijd in de kalligrafie te beginnen als men zich bewust is van de lijn. En gevorderden kunnen zich uitleven en grondig experimenteren.

Gesproken taal tijdens de algemene communicatie en demonstraties: Frans

Als je talenkennis beperkt is, maak je geen zorgen! Er wordt vertaald tijdens de stage

en de syllabus is vertaald naar het Nederlands.

Maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 juli 2021 van 10u tot 16u30

Nobeekstraat 84, B-9150 Bazel. Het lesgeld bedraagt €255 (incl. 21% btw) voor 3 lesdagen.
Syllabus, 3 colapennen en Khadi notebook 15x15cm inbegrepen.

Een reservelijst wordt aangemaakt indien er meer interesse is dan tafels met bijbehorende stoel.

Bij overmacht uit hoofde van De wereld van PIXel (bijv. COVID-19 'Coronavirus' epidemie; ziekte van een docent, etc.) wordt er een nieuwe datum voorgesteld. Indien je niet aanwezig kan zijn op de voorgestelde datum, wordt het betaalde bedrag omgezet in een waardebon, die 1 jaar geldig is.

Drank (koffie, thee, fris….) en lekkere tussendoortjes te nemen naar believen. Eigen lunch meebrengen. De ijskast zorgt ervoor dat de brooddoos fris blijft en de microgolfoven warmt de lunch op.

Het inschrijvingssysteem is vernieuwd. Gelieve alle informatie te lezen aub.

Letterreis met Elisabeth Couloigner

 Papier Enduit 

Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juli 2021 • VOLZET

PapierEnduit_Collage_Web.jpg

Elisabeth Couloigner is opgegroeid en woont nog steeds op het uiterste westelijke puntje van Bretagne, met uitzicht op de oceaan. Al meer dan twintig jaar beoefent ze kalligrafie met passie. Ze is evenzeer geïnteresseerd in historische geschriften - met een voorliefde voor la chancelière - als in hedendaags onderzoek naar gebaren en experimentele geschriften. Haar kalligrafie wordt gecombineerd met een abstracte schilderpraktijk waar materie, kleur en compositie subtiel worden verwerkt. ‘Als een grammatica van het beeld die het mogelijk maakt emoties, herinneringen, sferen uit te drukken.’

Tijdens deze 3 dagen trekken we de wijde wereld in van papier coaten om effecten van materialen, optische reliëfs, te zoeken om een nieuw grafisch beeld te verkennen.Er wordt een reeks van 15 x 15 vierkanten gemaakt, gepresenteerd in een portfolio en beschermd in een raamomslag. 
Op het programma: het voorbereiden en coaten van papier, het voorbereiden en gebruiken van pigmenten, het gebruik van gepigmenteerde inkt, het experimenteren met acrylhechting, het trillen van een oppervlak, het maken van een transfer, het aanpakken van noties van compositie en lay-out. 

Deelname mogelijk voor iedereen, geen kalligrafische ervaring vereist.

Gesproken taal tijdens de algemene communicatie en demonstraties: Frans

Als je talenkennis beperkt is, maak je geen zorgen! Er wordt vertaald tijdens de stage

en de syllabus is vertaald naar het Nederlands.

Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juli 2021 van 10u tot 16u30

Nobeekstraat 84, B-9150 Bazel. Het lesgeld bedraagt €255 (incl. 21% btw) voor 3 lesdagen.
Inbegrepen: syllabus, bruikleen van materiaal, Resourceverf, papier voor stalen en leporello. 

Een reservelijst wordt aangemaakt indien er meer interesse is dan tafels met bijbehorende stoel.

Bij overmacht uit hoofde van De wereld van PIXel (bijv. COVID-19 'Coronavirus' epidemie; ziekte van een docent, etc.) wordt er een nieuwe datum voorgesteld. Indien je niet aanwezig kan zijn op de voorgestelde datum, wordt het betaalde bedrag omgezet in een waardebon, die 1 jaar geldig is.

Drank (koffie, thee, fris….) en lekkere tussendoortjes te nemen naar believen.Eigen lunch meebrengen. De ijskast zorgt ervoor dat de brooddoos fris blijft en de microgolfoven warmt de lunch op.

Bij interesse: altijd mogelijk om in te schrijven op de reservelijst.

Klik op de knop VOLZET om je naam door te geven.

Letterreis met Elisabeth Couloigner

 Calderitalic 

Dinsdag 27 en woensdag 28 juli 2021

Calderitalic_Collage_Web.jpg

‘La chancelière’, de Engelsen zeggen dat "Italic" (humanistisch cursief) mijn favoriete historische geschrift is.

Zijn elegante vormen vormen een solide basis voor hedendaagse experimenten. Dit geschrift biedt vele vrijheden.

Ik stel een aanpak voor die is geïnspireerd op de mobiele kunstwerken van de Amerikaanse kunstenaar Calder, tussen balans, beweging en ruimtelijkheid.

We starten met het bewust worden van verschillende parameters: ritme, contrast, oriëntatie van lijnen, beheer van ruimtes. Nadat we aan de letters gewend zijn, is ons doel het woord, dan de regel en tenslotte een kleine quote gegoten in een layout.

 

Meer informatie over Alexander Calder ...

 

De cursus is bedoeld voor cursisten met eerste ervaring met een Speedball of Brause pen, die minstens één kalligrafisch alfabet in de vingers hebben. Met als voorkeur het humanistisch cursief.

Gesproken taal tijdens de algemene communicatie en demonstraties: Frans
Als je talenkennis beperkt is, maak je geen zorgen! Er wordt vertaald tijdens de stage
en de syllabus is vertaald naar het Nederlands.

Dinsdag 27 en woensdag 28  juli 2021 van 10u tot 16u30

Nobeekstraat 84, B-9150 Bazel. Het lesgeld bedraagt €185 (incl. 21% btw) voor 2 lesdagen.
Syllabus en accordeonboekje (om notities te nemen) inbegrepen. 

Een reservelijst wordt aangemaakt indien er meer interesse is dan tafels met bijbehorende stoel.

Bij overmacht uit hoofde van De wereld van PIXel (bijv. COVID-19 'Coronavirus' epidemie; ziekte van een docent, etc.) wordt er een nieuwe datum voorgesteld. Indien je niet aanwezig kan zijn op de voorgestelde datum, wordt het betaalde bedrag omgezet in een waardebon, die 1 jaar geldig is.

Drank (koffie, thee, fris….) en lekkere tussendoortjes te nemen naar believen.Eigen lunch meebrengen. De ijskast zorgt ervoor dat de brooddoos fris blijft en de microgolfoven warmt de lunch op.

Het inschrijvingssysteem is vernieuwd. Gelieve alle informatie te lezen aub.

Letterreis met Amity Parks

 Be Fearless • Zonder zorgen 

Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 augustus 2021

5_AmityParks_Collage_Web.jpg

Stel je voor dat je tijd hebt om je te concentreren op en het verkennen van een reeks werken die zinvolle woorden en afbeeldingen op verschillende manieren combineren. Onze focus zal liggen op lay-out en ontwerp, gelaagde beletteringstechnieken, het combineren van tekst en afbeeldingen, en vooral leren werken aan meerdere stukken tegelijk om de 'angst' te overwinnen die we ontwikkelen wanneer de investering gericht is op een enkel kostbaar stuk. De vrijheid van veelvouden stelt ons in staat om meer kansen te nemen, het onverwachte te zien en niet de eerste de beste oplossing voor een probleem toepassen. Door aan een serie te werken vergeten we de kostbaar-
heid van elk stuk, wetende dat niet iedereen succesvol zal zijn, en omarmen we die vrijheid om fouten te maken.
Tijdens de les zullen we verschillende technieken gebruiken, zoals schilderen, tekenen, collage en beeldoverdracht in combinatie met onze kalligrafie. Hoewel het niet strikt een schrijfstage is, zullen we kalligrafie toevoegen in het werkproces. Gelaagdheid, maskering en foto-overdrachtstechnieken met een verscheidenheid aan gemengde media maken het nemen van risico's en experimenten mogelijk terwijl we lay-outprincipes bespreken en doordachte ontwerpkeuzes maken. Je werkt op kleine schaal, waarbij je je richt op de ontwikkeling van een reeks, het verfijnen van je ontwerpen en de integratie van afbeeldingen, woorden en letters in je werken.
Je gaat onderzoeken hoe je persoonlijke betekenis in je stukken kunt opnemen en waarom dit nodig is om een werk te maken dat een boeiend verhaal vertelt. De les omvat een discussie over het belang van het kiezen van woorden waaraan je tijd wilt besteden en het spelen met manieren om tekst en beeld te combineren die niet alleen interessant zijn om naar te kijken, maar ook betekenis toevoegen aan je werk, het voor de hand liggende vermijden en je publiek voldoende respecteren om een deel van het mysterie achter te laten om op te lossen.
Aan het einde van de les zou je een paar afgewerkte stukken moeten hebben, een stapel werk dat verdere aandacht nodig heeft en de vaardigheden om terug te gaan naar je werkkamer thuis, uitgerust met een manier van werken zonder zorgen!

Gesproken taal tijdens de letterreis: Engels. Als je talenkennis beperkt is, maak je geen zorgen! 
Er wordt voor gezorgd dat je helemaal mee bent met de inhoud van de stage.

Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 augustus van 10u tot 16u30

Nobeekstraat 84, B-9150 Bazel. Het lesgeld bedraagt €255 (incl. 21% btw) voor 3 lesdagen.
Syllabus inbegrepen. 

Een reservelijst wordt aangemaakt indien er meer interesse is dan tafels met bijbehorende stoel.

Bij overmacht uit hoofde van De wereld van PIXel (bijv. COVID-19 'Coronavirus' epidemie; ziekte van een docent, etc.) wordt er een nieuwe datum voorgesteld. Indien je niet aanwezig kan zijn op de voorgestelde datum, wordt het betaalde bedrag omgezet in een waardebon, die 1 jaar geldig is. 

Drank (koffie, thee, fris….) en lekkere tussendoortjes te nemen naar believen.Eigen lunch meebrengen. De ijskast zorgt ervoor dat de brooddoos fris blijft en de microgolfoven warmt de lunch op.

Het inschrijvingssysteem is vernieuwd. Gelieve alle informatie te lezen aub.

Waar? Het atelier van De wereld van PIXel. Nobeekstraat 84, B-9150 Bazel (Kruibeke)